Ինչպես պատրաստել կատարյալ բիսկվիթ. տնային տնտեսուհիների համար սա իսկական անակնկալ է

Ինչ ասես որ չեն անում տնտեսուհիները բարձր և համեղ բիսկվիթ ջեռոցում թխելու համար։ Էլ գազավորված ջուր են ավելացնում, էլ գարեջուր ու փխրեցուցիչ։ Այսօր EnterTrain-ը կսովորեցնի ձեզ պատրաստել ամենապարզ և համեղ բիսկվիթը՝ դասական բիսկվիթ, որը միշտ ստացվում է։

Որպեսզի բիսկվիթը հավասար, ծակոտկեն և օդային ստացվի, անպայման պետք է մաղել ալյուրը և թխվելու ընթացքում չբացել ջեռոցի դուռը։ Կարագ քսեք ձևամանի միայն հատակին։ Իսկ եթե ձեր ջեռոցը հին է և դուռը լավ չի փակվում, ապա ձևամանը ֆոլգայով ծածկեք և այդպես թխեք։

Անհրաժեշտ բաղադրիչներ

  • 6 ձու
  • 150 գր. Բարձր տեսակի ալյուր
  • 200 գր. շաքարավազ կամ շաքարի փոշի
  • 1 ճ.գ. լիմոնի հյութ
  • Կես լիմոնի կեղևը
  • Կարագ՝ ձևամանին քսելու համար

Պատրաստման եղանակը

1. Երկու անգամ մաղեք ալյուրը։

2. Սպիտակուցն առանձնացրեք դեղնուցից։ Ձեզ անհրաժեշտ է 5 դեղնուց և 6 սպիտակուց։ Ձվերը պետք է սառը լինեն նախքան հարելը։

3. Ամանի հատակին կարագ քսեք և ալյուր ցանեք։ Կարող եք յուղաթուղթ փռել։

4. Սպիտակուցները հարեց մի պտղունց աղով մինչև լավ փրփրելը։ Ավելացրեք շաքարավազի կեսը, լիմոնի հյութը և շարունակեք հարել։

5. Առանձին տարրայի մեջ դեղնուցները խառնեք մնացած շաքարի հետ և հարեք մինչև փրփրելն ու սպիտակելը։ Ավելացրեք լիմոնի կեղևը կամ ցանկացած այլ համային հավելում։

6. Դեղնուցներին ավելացրեք հարած սպիտակուցը բայց մի խառնեք, վրայից երրորդ անգամ մաղեք ալյուրը և զգուշությամբ, բահիկով խմորը մի ուղղությամբ՝ ներքևից վերև խառնեք։ Խմորի մեջ պետք է օդի պղպջակներ մնան։

7. Շատ արագ խմորը լցրեք ձևամանի մեջ և հավասարաչափ այնպես տարածեք, որ մեջտեղում խմորը մի քիչ ավելի քիչ լինի, քան կողքերում։

8. Խմորը դրեք 160 աստիճան տաքացված ջեռոցը։ Թխեք մեկ ժամ։ Դուռն այս ընթացքում չբացեք։ Պատրաստ լինելը ստուգեք ատամի չոփիկով։

9. Թողեք բիսկվիթը մի քիչ սառչի ձևամանի մեջ։ Հետո շուռ տվեք և ծածկեք սրբիչով և թողեք սառչի սենյակային ջերմաստիճանում։

10. Սառած բիսկվիթը կարելի է անմիջապես մատուցել թեյի հետ։

Նյութը հրապարակման պատրաստեց EnterTrain

Տեղեկացրե՛ք Ձեր մտերիմներին

Ամենակարդացված

Եթե չեք ուզում, որ ձեր երեխաները անդաստիարակ մեծանան, դադարե՛ք կատարել այս 5 սխալները
Լեգենդար Քիանու Ռիվզի ցիտատը, որն ապշելու աստիճանի ճշմարիտ է. «Ատում եմ այն աշխարհը, որտեղ…»
«90-60-90»` պարզ աղցան հավի կրծքամսով և բրոկոլիով․ համից մատներդ հետը կուտես
Երեխայի սեռը կանխագուշակելու և հաշվարկելու աղյուսակ. այն ունի 95% ճշտություն
Ինչու են երեխաները պարտավոր քնած լինել արդեն 21:30-ին. համար մեկ կանոնը բոլոր ծնողների համար
8 բան, որոնք բժիշկները խորհուրդ են տալիս անել նորածինների հետ
20 մթերք, որոնք «անխղճորեն» այրում են ճարպերը. նիհարելու համար սոված մնալու կարիք չկա
Ծննդյան ամսվա հովանավոր թռչունը կբացահայտի ձեր գաղտնիքները
Լվացք անելիս որտեղ է պետք լցնել լվացքի փոշին՝ բաժանմունք A, թե բաժանմունք B. շատ տնտեսուհիներ այս մասին չգիտեն

Վերջին լուրեր

«Յուրաքանչյուրը գտնում է այն, ինչ կարողանում է փնտրել»,– իմաստուն առակ կյանքի ձգողականության մասին
«Այն, ինչ քոնը չէ, երբեք քոնը չի դառնա». հոգեբան
Եթե ներում եք. 4 կանոն, որոնց պետք է ենթարկվի տղամարդը դավաճանությունից հետո
Adidas և Puma. դրանց ստեղծման պատմությունն ու երկու եղբայրների՝ մինչև մահ հասած վեճը
Էնթոնի Հոփքինսի 10 ֆիլմեր, որոնցով հիանում է ողջ աշխարհը
Իսպանացի այս նկարիչը միակն է աշխարհում, ով կարողանում է նկարել լույսը. համոզվեք ինքներդ
Հորոսկոպի այս նշանն ամենաբարդն է սիրո մեջ․ ո՞վ է նա
Աղցան «Թագավորական». կդառնա ձեր տոնական սեղանի զարդը
Բանանով քաղցր շոկոլադային ռոլեր. զարմացրեք ձեր մտերիմներին համեղ աղանդերով