Կանաչ ընկույզը պաշտպանում է բոլոր հիվանդություններից․ Բնական ըմպելիք, որը կօգնի յոդի պակասի և հիպոթիրոիզմի դեպքում

Հիպոթիրոիզմը՝ հիվանդություն է, որն առաջանում է վահանաձև գեղձի հորմոնների անբավարարության արդյունքում։ Վահանձև գեղձի դիսֆունկցիայից աշխարհում տառապում են միլիոնավոր մարդիկ։ Հիպոթիրոիզմը դանդաղեցնում է նյութափոխանակությունը և խանգարում օրգանիզմի փոփոխությունների գործընթացները։

 

 

 

Այս հիվանդության արդյունքում առաջանում են մի շարք առողջական խնդիրներ։
— քրոնիկ հոգնածություն
— քաշի ավելացում
— փորկապություն,
— նյութափոխանակության խանգարում,
— խոսելու և շարժամ ունակությունների վատացում,
— նյարդայնություն,
— ցածր լիբիդո,
— մրսածության զգացողություն,
— խոլեստերինի մակարդակի բարձրացում,
— այտուցվածություն

Կանայք վահանաձև գեղձի խնդիրներով տառապում են 10 անգամ ավելի շատ, քան տղամարդիկ։ Հատկապես 35 տարեկանից հետո։ Այդ խնդիրների բուժումը համարվում է բարդ գործընթաց և ունենում բազմաթիվ այլ բացասական ազդեցություններ։

Բոլոր նրանց համար, ովքեր ունեն խնդիրներ վահանաձև գեղձի հետ կապված խնդիրներ և յոդի պակաս, մենք առաջարկում ենք մի միջոց, որը հիմնված է կանաչ հունական ընկույզի վրա։

Այս խառնուրդը պատրաստելու համար հարկավոր է կանաչ հունական ընկույզներ, որոնք հավաքել են մայիսի 20-ից մինչև հունիսի 15-ը ընկած հատվածը։ Այդ ընթացքի ընկույզները պարունակում են մեծ քանակությամբ C վիտամիններ, յոդ և ցինկ։ Պետք է հավաքել կանաչ ընկույզները առանց շականակագույն հետքերի և այնպիսինները որոնք վնասված չեն։

Ընկույզի հասունությունը կարող եք ստուգել ասեղի օգնությամբ։ Եթե ասեղը հեշտությամբ անցնում է ընկույզի միջով և ծակած տեղից սկսում է հյութ հոսել, ուրեմն պտուղը կարելի է հավաքել։ Այդպիսի ընկույզները հեշտ է կտրել դանակով։

Հունական ընկույզները հարուստ են վիտամիններով, հանքանյութերով, եթերային յուղով, օրգանիկ թթուներով և յոդով։ Ի զուր չէ, որ այս պտղի երկրորդ անունը՝ «թագավորական ընկույզ» է։ Կանաչ ընկույզը մեղրով պարզվում է ունի երիտասարդացնող ազդեցություն ամբողջ օրգազնիմի վրա։ Այն օգտագործվում է արյունը մաքրելու նպատակով, ինչպես նաև լավ հակաբորբոքիչ է և պայքարում է ուռուցքների դեմ։

Ինչպես պատրաստել այդ միջոցը։ Ձեզ հարկավոր է՝

  • 1 կգ կանաչ հունական ընկույզ,
  • 1 կգ բնական մեղր,
  • ապակե տարա

Պատրաստման եղանակը՝

1․ Լավ լվացեք ընկույզը և կտրտեք այն ոչ մեծ կտորների։

2․ Դրեք ընկույզները ապակե տարայի մեջ և լցրեք վրան մեղր։ Եթե մեղրը շաքարակալվել է, պահեք այն գոլորշու վրա, որպեսզի այն հալվի։ Ընկույզը պետք է լինի ամբողջովին ծածկված մեղրով։ Մեղրի ազդեցության տակ ընկույզը ինտենսիվ սկսում է բաց թողնել իր հյութը։

3․ Փակեք այն կափարիչով և դրեք մութ վայրում 1 ամիս։ Ժամանակ առ ժամանակ անհրաժեշտ է խառնել այն։

4․ Հեռացրեք ընկույզները և քամեք հյութը։

Ստացված հեղուկը կարելի է ընդունել օրվա մեջ 3 անգամ՝ թեյի գդալով սնունդը օգտագործելուց առաջ։ Կանաչ ընկույզի մեղրով թուրմը՝

— ամրացնում է իմունիտետը,
— բարելավվում է հիշողությունը,
— բարձրացնում է աշխատունակության մակարդակը,
— կիրառվում է սակավարյունության, թուլության և հիպոթիրոիզմի ժամանակ։

Աղբյուրը

Ամենակարդացված

8 սովորական իրեր, որոնք մենք այնպես չենք օգտագործում, ինչպես նկատի է ունեցել արտադրողը
Կրծկալների 8 գաղտնի հնարքներ, որոնց մասին գիտեն շատ քիչ աղջիկներ
Փեսացուն հարսանեկան արարողության ժամանակ ասաց, որ ուրիշին է սիրում, և հարսնացուն նրան շնորհակալ եղավ․ ահա, թե ինչու․․․
Ոճաբանը չի լսում աղջկան և ամեն դեպքում կտրում է նրա մազերը. ահա թե ինչ է դրանից ստացվում
Կենդանակերպի 6 նշան, ում բարությունից օգտվում են շրջապատի մարդիկ
Եթե դուք ձեր օրն առանց արևածաղկի սերմերի չեք պատկերացնում, ապա անպայման պետք է սա իմանաք
Վաճառքի է հանվել Շառլ Ազնավուրի առանձնատունը եւ ձիթենիների այգին (լուսանկարներ)
Սեպտեմբերի 17-ին օդի ջերմաստիճանը կբարձրանա՝ հասնելով…
Թեստ. Եկե՛ք ստուգենք Ձեր կրթական մակարդակը

Վերջին լուրեր

Փափուկ, հարմարավետ և նորաձև. աշնանային սվիտերների ակտուալ տարբերակներ
«Ծտի կաթ». նրբագույն տորթ, որը հալչում է բերանում
Երևակայության ողջ կախարդանքը 19-ամյա թվային լուսանկարչի նկարներում
Իրականություն դարձած երևակայություն. ինչի է ընդունակ ֆոտոշոփի կախարդանքը
Ինչ նշաններով է կարելի ճանաչել դավաճանությունը. մարդիկ կիսվել են անձնական փորձով
Շորտեր զուգագուլպայի վրայից և էլի մի քանի բաներ, որոնք նյարդայնացնում են տղամարդկանց
Կնոջ արտաքինի թերություններ, որոնք տղամարդիկ չեն էլ նկատում
Ֆրիտատա կամ ձվածեղ իտալական ձևով
Շոկոլադե տորթ, որը պատրաստվում է առանց ջեռոցի. արագ, պարզ ու հասանելի