Պատրաստում ենք ձմերուկի մուրաբա

Իսկ դուք երբևէ պատրաստե՞լ եք ձմերուկի կեղևով մուրաբա։ EnterTrain-ը առաջարկում է լրացնել այդ բացը և միասին գործի անցնել։

Մուրաբան պատրաստելու համար մեզ անհրաժեշտ են.

  • Ձմերուկի կեղև – 1 կգ.
  • Շաքարավազ – 700 գր.
  • Լիմոնի աղ – 1/3 թ.գ.

Պատրաստման եղանակը

1. Ձմերուկը կերեք, իսկ կեղևները կողքի դրեք մուրաբայի համար և կշռեք։ Հանեք ամենավերևի մուգ և պինդ շերտը։ Կտրատեք խորանարդիկներով։

2. Կտրատած կեղևների վրա շաքարավազ լցրեք և երեք ժամով կողքի դրեք։ Այս ընթացքում հյութը դուրս կտա և շաքարավազը կհալչի։

3. Հենց այս օշարակով կեղևները դրեք կրակին։ Հասցրեք եռման վիճակի։ Երեք րոպե եռալուց հետո լիմոնի աղ ավելացրեք։ Կարելի է լիմոնի աղի փոխարեն առաջին եռալուց հետո մեկ լիմոնի հյութ ավելացնել, իսկ կեղևը քերել և նույնպես ավելացնել մուրաբային։

4. Անջատեք, սառելուց հետո նորից դրեք կրակին և եռացրեք։ Այսպես արեք 3-5 անգամ, մինչև որ կզգք, որ պատրաստ է։ Լցրեք բանկաների մեջ և փակեք։

Նյութը հրապարակման պատրաստեց EnterTrain

Տեղեկացրե՛ք Ձեր մտերիմներին

Ամենակարդացված

Ինչպես արագ վերացնել լորձն ու խորխը կոկորդից և կրծքավանդակից (ակնթարթային արդյունք)
Ինչպես ազատվել կոնքերի՝ ներսի հատվածում հարվելուց
Ամեն օր մենք թույն ենք ուտում. Ինչպե՞ս տարբերել ԳՄՕ-ով հարստացված լոլիկները բնականներից
Ահա, թե ինչ է պետք անել, որ շերտավոր խմորը իդեալական ստացվի. տեխնիկա և խորհուրդներ
Հագուստի 10 պարագաներ, որոնք տղամարդիկ պաշտում են տեսնել կանանց հագուստի վրա
Գարեջրի կիրառություն 10 անսպասելի տարբերակ, որոնց մասին շատ քչերը գիտեն
Հոգեբանական 7 խորամանկ հարց, որոնք կսովորեցնեն ձեզ գրքի նման «կարդալ» մարդկանց
90-ականներին այս դերասանուհու գեղեցկությամբ հիանում էր ողջ աշխարհը. իսկ ինչպիսի՞ն է նա հիմա
Պատրաստում ենք ժելեով և մրգերով տորթ. աննկարագրելի համ և գեղեցկություն

Վերջին լուրեր

Այսպես ճակատագրեր են քանդվում. ահա, թե ինչու պետք չէ ապրել միայն հանուն երեխաների
Հուշաթերթիկ օրինակելի տնտեսուհու համար. ինչ համեմունքներ են հարմար որ ուտեստներին
7 զարմանալի քանդակ՝ ստեղծված ի հակադրություն գրավիտացիայի օրենքներին
Արևելյան աղջիկների անկրկնելի գեղեցկության մի քանի օրինակ
Անցեք այս կարճ թեստը և բացահայտեք սեփական ապագայի գաղտնիքները. որ նկարում է հրեշտակն ավելի պարզ երևում
Ամենաբնական և նրբագեղ մատնահարդարումը, որն ամեն ինչի հետ կսազի
Ավելի լավ և էժան, քան սրահում. 5 հրաշալի խորհուրդ մազերի խնամքի համար
Շքեղ և պարզ. այս հնդիկ դիզայների աշխատանքների համար ամբողջ Եվրոպան է խենթանում
Տորթ «Թռչնի կաթ» սպիտակաձավարով. անասելի մեծ, թեթև և շատ համեղ