Հավով տնական երշիկ՝ բաժակների մեջ

Մեզանից շատերը կհամաձայնեն, որ տնական երշիկն ավելի համեղ և օգտակար է, քան խանութից գնվածը։ Բայց երբ հիշում ես, թե որքան ջանք է պահանջում այն պատրաստելը, ժամանակդ միշտ չի հերիքում։

EnterTrain-ը այսօր տնական երշիկի մի տարբերակ է առաջարկում, որը պատրաստելու համար ձեզանից ընդամենը 15 րոպե կպահանջվի։ Այն կարելի է հանգիստ տալ երեխաներին, քանի որ ոչ մի վտանգավոր նյութ չի պարունակում։

Անհրաժեշտ բաղադրիչներ

  • 500 գր. հավի փափկամիս
  • 400 մլ կաթ
  • 5 պճեղ սխտոր
  • 1 ձու
  • 2 ճ.գ. օսլա
  • 2 թ.գ. աղ
  • ½ թ.գ. շաքարավազ
  • ½ թ.գ. խմելի սունելի
  • Սև պղպեղ՝ ըստ ճաշակի
  • Բուսայուղ՝ բաժակներին քսելու համար

Պատրաստման եղանակը

1. Կտրեք հավի փափկամիսը փոքր կտորներով, ավելացրեք աղը, շաքարավազը, սև պղպեղը, խմելի–սունելին, ճզմած սխտորը։

2. Խառնեք այս ամենը և մի որոշ ժամանակով դրեք սառնարանը։

3. Ավելացրեք կաթը և բլենդերով խյուսի վերածեք։

4. Դրանից հետո ավելացրեք ձուն, օսլան և լավ խառնեք։

5. Բաժակներին ձեթ քսեք, խճողակը լցրեք բաժակների մեջ՝ վերևից 2 մատի չափ տեղ թողնելով։ Ցանկության դեպքում բաժակներից մեկում կարելի է մի կտոր պանիր ավելացնել կամ մի քիչ կանաչի։

6. Լցված բաժակները դրեք միկրոալիքային վառարանը՝ մեջտեղի մասում և ծածկեք։

7. Պատրաստեք 15 րոպե, ամբողջ հզորության վրա (3 բաժակի համար), երկուսի դեպքում 10 րոպեն էլ բավական է։ Ժամանակը լրանալուց հետո դուռը մի բացեք, սպասեք 5 րոպե։

8. Նրանք, ովքեր ինչ–ինչ պատճառներով խուսափում են միկրոալիքային վառարաններից, կարող են այն պատրաստել ջեռոցում կամ ջրային բաղնիքի վրա։ Ջեռոցում՝ 180 աստիճանի տակ, մոտ 40-45 րոպե։ Ջրային բաղնիքի վրա պատրաստելու համար բաժակները փաթաթեք սննդային թաղանթով, դրեք սառը ջրով կաթսայի մեջ և փակեք կափարիչը։ Սպասեք մինչև ջուրը եռա և եփեք դրանից հետո 40 րոպե։

9. Սառեցրեք և մատուցեք սիրելի սոուսով կամ կանաչիով։

Նյութը հրապարակման պատրաստեց EnterTrain

Տեղեկացրե՛ք Ձեր մտերիմներին

Ամենակարդացված

Ինչպես արագ վերացնել լորձն ու խորխը կոկորդից և կրծքավանդակից (ակնթարթային արդյունք)
Ինչպես ազատվել կոնքերի՝ ներսի հատվածում հարվելուց
Ամեն օր մենք թույն ենք ուտում. Ինչպե՞ս տարբերել ԳՄՕ-ով հարստացված լոլիկները բնականներից
Ահա, թե ինչ է պետք անել, որ շերտավոր խմորը իդեալական ստացվի. տեխնիկա և խորհուրդներ
Հագուստի 10 պարագաներ, որոնք տղամարդիկ պաշտում են տեսնել կանանց հագուստի վրա
Գարեջրի կիրառություն 10 անսպասելի տարբերակ, որոնց մասին շատ քչերը գիտեն
Հոգեբանական 7 խորամանկ հարց, որոնք կսովորեցնեն ձեզ գրքի նման «կարդալ» մարդկանց
90-ականներին այս դերասանուհու գեղեցկությամբ հիանում էր ողջ աշխարհը. իսկ ինչպիսի՞ն է նա հիմա
Պատրաստում ենք ժելեով և մրգերով տորթ. աննկարագրելի համ և գեղեցկություն

Վերջին լուրեր

Այսպես ճակատագրեր են քանդվում. ահա, թե ինչու պետք չէ ապրել միայն հանուն երեխաների
Հուշաթերթիկ օրինակելի տնտեսուհու համար. ինչ համեմունքներ են հարմար որ ուտեստներին
7 զարմանալի քանդակ՝ ստեղծված ի հակադրություն գրավիտացիայի օրենքներին
Արևելյան աղջիկների անկրկնելի գեղեցկության մի քանի օրինակ
Անցեք այս կարճ թեստը և բացահայտեք սեփական ապագայի գաղտնիքները. որ նկարում է հրեշտակն ավելի պարզ երևում
Ամենաբնական և նրբագեղ մատնահարդարումը, որն ամեն ինչի հետ կսազի
Ավելի լավ և էժան, քան սրահում. 5 հրաշալի խորհուրդ մազերի խնամքի համար
Շքեղ և պարզ. այս հնդիկ դիզայների աշխատանքների համար ամբողջ Եվրոպան է խենթանում
Տորթ «Թռչնի կաթ» սպիտակաձավարով. անասելի մեծ, թեթև և շատ համեղ