Եթե դուք ամեն առավոտ սուրճ եք խմում, ուրեմն այս տեղեկությունները ձեզ համար են

Առանց սուրճի առավոտն ուղղակի դատարկ է և կիսատ:

Ապացուցված է, որ սուրճը պարունակում է հակաօքսիդանտներ, ինչպես մրգերը և բանջարեղենը:

Կորեացի գիտնականները վստահեցնում են, որ սուրճի հոտը կարող է ակտիվացնել ուեղի աշխատանքը և դրական էմոցիաներ պարգևել:

Սուրճը կարող է թեթևացնել Պարկինսոնի հիվանդություն ունեցող մարդկանց կյանքը:

Ուսումնասիրությունների հետևանքով ապացուցվել է, որ այդ հիվանդությամբ տառապող մարդիկ սուրճի պարբերաբար օգտագործման դեպքում կարողանում են կառավարել մարմինը:

Այն դրական է անդրադառնում լյարդի վրա:

Հաճախ սուրճ օգտագործող մարդիկ հազվադեպ են ցերոզի խնդիր ունենում: Օրվա մեջ չորս բաժակ սուրճը կարող է ազատել բացասական մտքերից: Զարմանալի է, բայց այն լավ հակադեպրեսանտ է:

Այն երջանկության աղբյուր է դառնում ուղեղի համար, ինչպես նաև բարձրացնում է ուղեղի աշխատունակությունը:

Ամենակարդացված

Ինչո՞ւ գեղեցիկ կանանց չի կարելի Հայաստան այցելել․ ռուս լրագրողը կիսվում է սեփական փորձով
Ի՞նչը ստիպեց Ալեքսանդր Մակեդոնացուն այդպես էլ չհարձակվել հայկական տարածքների վրա. մեծն նվաճողի՝ հայերի հանդեպ հարգանքի իրական պատճառը
Պատմական 5 ցնցող զուգադիպություններ, որոնց դժվար է հավատալ
Մեջքի ցավի գաղտնիքը ձեր ոտքերում է. 10 վարժություն, որոնք ամեն բան կկարգավորեն
Չափից դուրս բարությունը բերում է այս 10 բացասական հետևանքներին
Ամենագեղեցիկ կանայք՝ ըստ կենդանակերպի նշանների
«Սիրուն կնգա ծոցը պառկի, բայց գեշ կնգա ձեռի հացը կեր». հին հայկական ժողովրդական 25 մտքեր
Այսպես ճակատագրեր են քանդվում. ահա, թե ինչու պետք չէ ապրել միայն հանուն երեխաների
140 միլիոն դիտում. երգ, որը կարելի է անվերջ լսել

Վերջին լուրեր

«Դատական գործընթացը մեծ գլխացավանք է»․ Սիլվա Հակոբյանը՝ դատարան դիմելու մասին
Աննկարագրելի համեղ մակարոն ստանալու գաղտնիքները, որոնց մասին քչերը գիտեն
Ճի՞շտ է, որ նշանի մատանին 40 օր պետք չէ մատից հանել
Սուպեր դիմակ՝ առողջ և փարթամ մազեր ունենալու համար
Առաջին աշխատանքային օրը տնօրենը զայրացավ այս երիտասարդի վրա, բայց րոպեներ անց պետք է զղջար իր արածի համար
Մասուրի հրաշագործ հատկությունները
«Փորձել եմ իմ մարմնի լեզվով կերպարներ ստեղծել»․ Սրբուկը՝ իր նոր ֆոտոշարքի ու ոճի մասին
Դեղձով տորթ–սուֆլե. անկրկնելի համեղ և գեղեցիկ
Ինչո՞ւ ենք մենք սիրում Այծեղջյուրներին. 5 գաղտնի առավելություններ