Բազուկով շատ համեղ աղցաններ նրանց համար, ովքեր ցանկանում են առողջ և համեղ սնվել

Այսօր EnterTrain-ը բազուկով աղցանի մի քանի շատ համեղ բաղադրատոմս է առաջարկում, որոնք հրաշալի տարբերակ են նաև նրանց համար, ովքեր ցանկանում են նիհարել։

Բազուկով, ընկույզով և սալորաչրով աղցան

Անհրաժեշտ բաղադրիչներն են

  • 1 խաշած բազուկ
  • 100 գրամ ընկույզ
  • 2 սալորաչիր
  • 2 պճեղ սխտոր
  • 2 ճ․գ․ բուսայուղ
  • Աղ՝ ըստ ճաշակի

Սև սալորաչիրը 30 րոպե թրջեք ջրի մեջ։ Բազուկը քերիչով անցկացրեք, կտրատեք սալորաչիրը, ավելացրեք ճզմած սխտորը, ընկույզը, բուսայուղը, աղը, լավ խառնեք բոլոր բաղադրիչները։

Բազուկով ֆիթնես-աղցան

  • 2 բազուկ
  • 1 խնձոր
  • 1 փոքր գազար
  • 1 միջին չափսի սոխ
  • 250 գրամ թարմ կաղամբ
  • 3 ճ․գ․ բուսայուղ
  • 2 թ․գ․ խնձորի քացախ
  • Աղ՝ ըստ ճաշակի
  • Ցանկացած կանաչի

Բազուկը և գազարը մաքրեք, քերիչով անցկացրեք։ Քերեք նաև խնձորը։ Սոխը և կաղամբը ձողիկներով կտրատեք։ Այս ամենը խառնեք իրար։ Ավելացրեք քացախը, աղը, բուսայուղը և կանաչին։

Բազուկով և բրնձով կշտացնող աղցան

Անհրաժեշտ բաղադրիչներ

  • 1 խաշած բազուկ
  • 1 խաշած գազար
  • 150 գրամ խաշած բրինձ
  • 1 ճ․գ․ պահածոյացված եգիպտացորեն
  • 8 զեյթուն
  • 1 ճ․գ․ ձիթայուղ
  • 1 թ․գ․ սոյայի սոուս
  • ½ թ․գ․ խնձորի քացախ
  • Թարմ կանաչի

Բազուկն ու գազարը քերիչով անցկացրեք։ Բրինձը խառնեք եգիպտացորենի հետ։ Առանձին-առանձին ափսերի մեջ դրեք բանջարեղենը, կանաչին, զեյթունն ու բրինձը։ Վրան լցրեք սոյայի սոուսը, քացախն ու բուսայուղը։ Ուտելուց անմիջապես առաջ բաղադրիչները խառնեք իրար։

Բազուկով և նեխուրի արմատներով աղցան

Բաղադրիչներ

  • 1 բազուկ
  • 1 գազար
  • ½ նեխուրի արմատ
  • ½ գլուխ կաղամբ
  • 1 ճ․գ․ լիմոնի հյութ
  • 2 ճ․գ․ քունջութի սերմ
  • ½ նարինջ
  • Աղ՝ ըստ ճաշակի
  • Թարմ կանաչի

Կաղամբը բարակ կտրատեք և մի թեթև ձեռքերով սեղմեք։ Բազուկը, գազարն ու նեխուրը քերեք։ Նարինչը կտրատեք։ Այս ամենը խառնեք մանր կտրատած կանաչիով, քունջութով, լիմոնի հյութով և բուսայուղով։ Ըստ ճաշակի աղ արեք։

Տոնական աղցան «Տիրուհի»

Անհրաժեշտ բաղադրիչներ

  • 1 խաշած բազուկ
  • 120 գրամ ֆետա պանիր
  • 1 մանդարին
  • 1ճ․գ․ նռան հատիկ
  • ¼ գլուխ կարմիր սոխ
  • 1թ․գ․ ֆրանսիական մանանեխ
  • 2 թ․գ․ բուսայուղ
  • 1 ճ․գ․ ցանկացած տեսակի ընդեղեն
  • Թարմ կանաչի
  • Աղ՝ ըստ ճաշակի

Կաղամբը, բազուկն ու պանիրը խորանարդիկներով կտրատեք։ Սոխը բարակ կիսալուսնաձև կտրեք։ Ափսեի վրա շերտերով շարեք բազուկը, պանիրը, սոխը։ Զարդարեք նռան հատիկներով, մանդարինцм և կտրատած ընկույզով։ Մատուցելուց առաջ աղցանի վրա մանանեխի, աղի և բուսայուղի սոուս խառնուրդ լցրեք։

Նյութը հրապարակման պատրաստեց EnterTrain

Տեղեկացրե՛ք Ձեր մտերիմներին

Ամենակարդացված

Եթե Ձեր լեզուն այսպիսի տեսք ունի, ապա շտապ դիմեք բժշկի
Չգործածվող հայերեն բառեր ու ծիծաղելի թարգմանություններ
Մինուս 9 կգ՝ 1 ամսում. Ինչպես բարելավել նյութափոխանակությունը և նիհարել չիայի սերմերի օգնությամբ
Քաղցկեղի 10 նախանշան, որոնք հարկավոր չէ անտեսել
Ուշադրություն՝ խիտ արյուն. թաքնված սպառնալիք, որին ենթակա է յուրաքանչյուրը
Ավելի արդյունավետ միջոց նույնիսկ դեղատանը չես գտնի. ոջիլների և անիծների դեմ գերհզոր միջոց
Խնձորով պիրոգ՝ մի քանի րոպեում
«Երջանիկ եմ, որ դու հայտնվեցիր իմ կյանքում»․ Անահիտ Սիմոնյան
Բազուկով շատ համեղ աղցաններ նրանց համար, ովքեր ցանկանում են առողջ և համեղ սնվել

Վերջին լուրեր

Սուպեր Սաքո. ամերիկյան շոուշուկայի ռեփեր հայը չի զիջում մրցունակությամբ. տեսահոլովակի պրեմիերա
10 տարածված սխալ, որ անում ենք լոգանք ընդունելիս
Արագ և համեղ բազուկով աղցան․ պատրաստվում է 20 րոպեում
Հարավային Ամերիկայում նոր կենդանատեսակ է հայտնաբերվել
Չինաստանում հայտնաբերվել են հին հայելիներ՝ հանգուցյալներին հանդերձյալ աշխարհ ուղեկցելու համար
Մազերի երկարությունը բացահայտում է կնոջ բնավորության գաղտնիքները․ ինչ սանրվածք եք կրում դուք
Մոռացեք հազի մասին. մանրացրեք բանանը և ավելացրեք այս 2 բաղադրիչը…
«Ինչո՞ւ պետք է մնամ Հայաստանում և հանդուրժեմ ինձ հալածող հայերի պահվածքը». Մագան՝ Տիկ-տոկի թրենդի համար մազերը ներկելու ու փիրսինգ անելու, վատ մեկնաբանությունների և երկիրը լքելու ցանկության մասին
Մենք գալիս ենք Հայաստան. «Լադանիվա» խումբն առաջին անգամ հանդես կգա Երևանում