60 տարեկանում այս բույսը լավացրեց տեսողությունս, առողջացրեց լյարդս և մաքրեց աղիներս

Բազուկը վիտամինային ռումբ է:

Այն առաջին օգնականն է ճարպակալման և լյարդի հիվանդությունների դեմ պայքարում՝ իր մեջ պարունակվող բետաինի շնորհիվ:

Բազուկը փրկում է խումարից, էներգիա է տալիս, մաքրում է օրգանիզմը:

Այն օգտակար է երեխաների հղիների, տարեց մարդկանց համար:

Բազուկը նորմալացնում է աղիների աշխատանքը: Նկատելի արդյունքի համար խորհուրդ է տրվում օրական 100-150 գ. խաշած բազուկ ուտել:

EnterTrain-ը ներկայացնում է բազուկով աղցանի բաղադրատոմս:

Բաղադրիչները՝

  • 3 բազուկ
  • 2 գլուխ սոխ
  • Աղ ըստ ճաշակի
  • Առաջին զտման ձիթապտղի յուղ
  • Քացախ

Պատրաստումը՝

1. Մաքրիր բազուկը և խաշիր 1 պտղունց աղով ջրի մեջ:

2. Սոխը և խաշած բազուկը քառակուսաձև կտրտիր, լցրու աղցանամանի մեջ:

3. Մի քիչ ձիթապտղի յուղ և քացախ ավելացրու, ըստ ճաշակի աղ լցրու և խառնիր:

4. Յուրաքանչյուր տնային տնտեսուհի բազուկի պատրաստման իր հնարքներն ունի, բայց ոչ բոլորը կարող են այն ճիշտ եփել: ինչպես բազուկն արագ և հեշտ պատրաստել:

1. Դասական միջոց

Բազուկի վրա սառը ջուր ենք լցնում և 2-3 ժամով դնում ենք կրակի վրա:

2. Պրոֆեսիոնալի պես

Խոհարարները բազուկն այսպես են եփում՝ թողնում են 30 րոպե եռա, հետո ջուրը քամում են: Բազուկը 15 րոպեով դնում են սառը ջրի տակ: Ջերմաստիճանի այդպիսի կտրուկ փոփոխությունը բանջարեղենը հասցնում է պատրաստի վիճակի: Ադյունքում՝ 40-45 րոպե:

3. 30 րոպեում

Բազուկը դնում ենք ուժեղ կրակի վրա, կաթսան բաց ենք թողնում: Ջուրը պետք է շատ լինի, որպեսզի ջուրը չվերջանա նախքան բանջարեղենը պատրաստ լինի: 15 րոպե անց կաթսան վերցնում ենք կրակի վրայից և բազուկը 15 րոպեով դնում ենք սառույցով ջրի մեջ:

4. Միկրոալիքային վառարանում

Սա ավելի շատ ժամանակ կպահանջի, բայց բազուկը զարմանալիորեն համեղ կստացվի: Բազուկը եռման փաթեթով 25 րոպեով դնում ենք միկրոալիքային վառարանը: Ջերմաստիճանը պետք է 200 աստիճան լինի: Եթե բազուկը շատ մեծ կամ ծեր է, շատ ժամանակ կպահանջվի:

Նյութը հրապարակման պատրաստեց EnterTrain

Տեղեկացրե՛ք Ձեր մտերիմներին

Ամենակարդացված

Ժամանակակից էթիկետի ոսկե կանոններ, որոնք պետք է իմանա իրեն հարգող յուրաքանչյուր մարդ
Հորոսկոպի նշանների ինտիմ գաղտնիքները
Ինչպես դառնալ ավելի ինքնավստահ. 10 ոսկե խորհուրդ
«Երեխայի ուսերին դրված ամենածանր բեռն իր ծնողների չստացված կյանքն է». հոգեբան Գուստավ Յունգի 15 մտքերը կփոխեն ձեր ամբողջ կյանքը
Թեստ. Կարո՞ղ եք ճանաչել հանրահայտ բրենդերը՝ նայելով դրանց լոգոներին
6 ոսկե կանոն թանկարժեք ռեստորանում չխայտառակվելու և լավ ժամանակ անցկացնելու համար
Թեստ՝ հայերենում տարածված 20 սխալներից քանիսի՞ն ճիշտ կպատասխանեք. ՄԱՍ 2
Շատ բարդ հոգեբանական թեստ. մարդկանց 98%-ը չի կարողանում այն հաղթահարել
20 հարսնացուներ՝ հարսանեկան շպարից առաջ և հետո

Վերջին լուրեր

40 տարի շարունակ խորամանկ կինը ամուսնուց հմտորեն թաքցնում էր այս արկղերը. Մի օր գաղտնիքը պետք է բացահայտվեր…
Թեստ. Գիտությանը վերաբերող այս պարզ հարցերից քանիսի՞ն կարող եք պատասխանել
Ինչու են Հնդկաստանում սկեսուրներն անպայման զննում իրենց ապագա հարսի ոտնաթաթը
Շամպունի մեջ աղ ավելացրեք. արդյունքն անհավանական է
Ինչ տեղի կունենա, եթե 30 օր շարունակ հեղուկներից միայն ջուր խմենք
Տեսողական թեստ. Կարո՞ղ եք այս նկարներում ճիշտ գտնել թաքնված տառը
Թեստ. Ո՞ւմ հետ կամուսնանաք
Խոհանոցային 10 հնարք, որ պետք է իմանա յուրաքանչյուր կին
Աղջիկը պարզապես հեղուկ օճառ լցրեց զուգարանակոնքի մեջ… սա իմանալուց հետո դու նույնպես այսպես կանես